Verdane kjøper seg inn i Active Brands. FSN fortsetter som majoritetseier

Published: 21.02.2022

Holta Invest selger seg ned, men sitter fortsatt med en betydelig eksponering i selskapet. Vi ønsker den nye eiersammensetningen velkommen og har stor tro på at Active Brands skal fortsette den fine utviklingen selskapet har vist de siste ti årene.

Holta Invest etablerte i 2010 Active Brands som en plattform for å gjøre oppkjøp av fremgangsrike norske og nordiske sportsmerkevarer. Etter en periode med sterk organisk og strukturell vekst ble FSN invitert inn i selskapet i 2017. På dette tidspunktet bestod merkevareporteføljen av Dæhlie, Kari Traa, Bula, Sweet Protection, Åsnes og Johaug. Vi er stolte over å ha vært med å skape et selskap som har evnet å tiltrekke seg attraktive merkevarer, svært kompetente ansatte, og samtidig skapt gode vekstforhold for egne merkevarer i en periode med store omveltninger i bransjen.

FSN har siden 2017 videreutviklet Active Brands på en god måte som majoritetseier. Selskapet er i dag godt posisjonert med merkevarer som vokser solid både i og utenfor Norge, har en sterkt voksende egen e-commerce og en meget kompetent organisasjon og ledelse.

Vi har stor tro på den nye eierkonstellasjonen, og ønsker spesielt Verdane velkommen som ny aksjonær. Verdane har relevant erfaring og kompetanse, og vi er overbevist om at de kan bidra til å løfte Active Brands videre. Holta Invest vil i forbindelse med transaksjonen gå inn i en mer passiv eierrolle, men vi er trygge på at Active Brands på alle måter er godt ivaretatt og svært godt posisjonert for videre lønnsom vekst.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Reidar M-K Tveiten, CEO Holta Invest på telefon +47 902 05 519 eller e-post rt@holta.com.